Pleisterwerken Moerbeke-Waas

Gyprocwerken

Stukadoor Moerbeke-Waas gezocht? Reken op Pladeco!

Je plafond bepleisteren of muur glad maken? Dan vertrouw je best op een ervaren vakman. Onze stukadoor verwijdert alle oneffenheden met piekfijn plakwerk. We realiseren pleisterwerken voor nieuwbouwprojecten en renovaties, maar staan ook paraat voor kleinere herstelwerken. Je kan op ons rekenen in de ruime regio rond Moerbeke-Waas.

over

pladeco

De drijvende kracht achter stukadoorsbedrijf Pladeco? Dat is Giulio Ippolito! Met meer dan 25 jaar ervaring in pleisterwerken, hebben muren en plafonds geen geheimen meer voor hem. Voor alle vragen en opdrachten is Giulio je vast aanspreekpunt.

Jouw vakman voor binnen- en buitenbepleistering

Naast pleisterwerken voor binnenmuren en plafonds, zijn we gespecialiseerd in gevelbepleistering met of zonder isolatie. Hiervoor gebruiken we sierpleister, ook wel gekend als crepi. Het grote voordeel van crepi? Een crepi gevel beschermt je woning tegen alle weersomstandigheden. Om warmte- en energieverlies tegen te gaan, kunnen we daarnaast je buitenmuren isoleren en gevel cementeren. Is je buitenisolatie dikker dan 10 centimeter? Check bij Fluvius of je in aanmerking komt voor een premie.

Contacteer ons voor je pleisterwerken in Moerbeke-Waas

Schilderwerken

Bonus: bepleistering én schilderwerken

Zoek je een stukadoor en schilder? Bingo! Omdat pleisterwerken vaak gecombineerd worden met behang- en schilderwerken, geven we jouw (gyproc)muren en plafonds graag een extra likje verf. Op die manier hoef je niet meer op zoek te gaan naar een schildersbedrijf maar kan je bij één en dezelfde partner terecht voor al je schilder- en plakwerken.

Lees meer over onze schilderwerken

Pleisterwerken Moerbeke-Waas? Zo werken wij:

1 | Plaatsbezoek: onze stukadoor komt bij je langs, bestudeert de te bepleisteren oppervlakte en luistert naar je wensen.

2 | Offerte pleisterwerken: we bezorgen je een transparante offerte op maat van jouw budget.

3 | Bezettingswerken: offerte goedgekeurd? We zorgen voor een vlotte bepleistering met natuurgips.

4 | Schilderwerken (optioneel): als extra service verzorgen we de schilderwerken voor je muren en plafonds.

Maak een afspraak met onze stukadoor