Coprox

Coprox betonlook voor je keuken of badkamer in Moerbeke-Waas

Coprox logo

Interieur betonlook geven? Reken op Pladeco!

Een mooi alternatief voor tegels? Coprox is een waterdicht materiaal dat je ruimtes een stijlvolle betonlook geeft. Pladeco is gespecialiseerd in (decoratieve) stucwerken waaronder coprox. Wij zijn actief in de ruime regio van Moerbeke-Waas.

over

pladeco

De drijvende kracht achter stukadoorsbedrijf Pladeco? Dat is Giulio Ippolito! Met meer dan 25 jaar ervaring in isolatie en pleisterwerken, hebben muren en plafonds geen geheimen meer voor hem. Voor alle vragen en opdrachten is Giulio je vast aanspreekpunt.

Voordelen van coprox betonlook

Naast de elegante betonlook, is coprox erg duurzaam. Dankzij de waterdichte structuur biedt coprox de perfecte afwerking voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. Zo vermijd je onder meer vochtproblemen, muurschimmels en loslatende tegels. Daarnaast is coprox makkelijk in onderhoud, waardoor je vloeren en muren lange tijd in perfecte staat blijven. Door de natuurlijke look-and-feel, matcht coprox met zowat elke interieurstijl.

Vraag onze coprox specialist om meer info

Douche met betonnen textuurwand

Kies uit meerdere coprox kleuren

Een lichtgrijze betonlook of eerder iets opvallend? Bij coprox heb je keuze tussen maar liefst 18 kleuren voor je wanden en vloeren. Een overzicht van alle coprox kleuren vind je hier. Wil je weten welke coprox tinten het best bij je ruimtes passen? Onze vakman toont je tijdens een plaatsbezoek met plezier enkele stalen.  

Lees meer over onze schilderwerken

Decoratief stucwerk en meer

Wil je je muur bepleisteren met coprox maar heb je te kampen met opstijgend vocht? Als stukadoorsbedrijf zijn we ervaren in het aanpakken van vochtproblemen. Na een grondige vochtdiagnose, injecteren we je muren met een waterdichte vloeistof en behandelen we je wanden tegen zouten. Zodra de droogtijd erop zit, zorgen wij voor piekfijn pleisterwerk en bezetten we je muren met coprox. Geef je je ruimtes liever een likje verf? Als extra service nemen we ook graag jouw schilderwerken voor onze rekening.

Check onze diensten

Douchemuur met Coprox, betonnen textuur

Coprox aanbrengen? Zo werken wij:

1 | Plaatsbezoek: onze stukadoor komt bij je langs, luistert naar je wensen, bestudeert de ondergrond en toont je stalen van de coprox kleuren.

2 | Offerte: benieuwd naar de coprox prijzen? We bezorgen je een transparante offerte op maat van jouw budget.

3 | Coprox aanbrengen: offerte goedgekeurd? Onze stukadoor zorgt voor een feilloze afwerking met coprox binnen de vooropgestelde timing.

Maak een afspraak met onze stukadoor