Pleisterwerken Lochristi

Gyprocwerken

Stukadoor Lochristi gezocht? Reken op Pladeco!

Je plafond bepleisteren of muur glad maken? Dan kies je best op een ervaren vakman. Onze stukadoor verwijdert alle oneffenheden met piekfijn plakwerk. We doen zowel pleisterwerken voor nieuwbouwprojecten en renovaties als kleinere herstelwerken. Je kan op ons rekenen in de ruime regio rond Moerbeke-Waas.

over

pladeco

De drijvende kracht achter stukadoorsbedrijf Pladeco? Dat is Giulio Ippolito! Met meer dan 25 jaar ervaring in pleisterwerken, hebben muren en plafonds geen geheimen meer voor hem. Voor alle vragen en opdrachten is Giulio je vast aanspreekpunt.

Jouw vakman voor binnen- en buitenbepleistering

Naast pleisterwerken voor binnenmuren en plafonds, zijn we gespecialiseerd in gevelbepleistering met of zonder isolatie. Hiervoor gebruiken we sierpleister, ook wel gekend als crepi. Vanwaar de keuze voor crepi? Een crepi gevel beschermt je woning in weer en wind. En er is meer. Om warmte- en energieverlies te voorkomen, kunnen we daarnaast je buitenmuren isoleren en gevel cementeren. Is je buitenisolatie dikker dan 10 centimeter? Check bij Fluvius of je in aanmerking komt voor een premie.

Contacteer ons voor je pleisterwerken in Lochristi

Schilderwerken

Gyprocwerken Lochristi: wij maken je gyproc schilderklaar

Een gyprocwand of -plafond geplaatst? Laat dan zeker je gyproc plamuren door een professional. Bij het plamuren egaliseren we eventuele gaten of barsten in je muur en vullen we de voegen op. Nadien laten we het plamuursel drogen en schuren we je gyproc glad. Zo maken we je gyproc volledig klaar voor afwerkingen zoals behang- of schilderwerken.

Lees meer over onze gyprocwerken

Pleisterwerken Lochristi? Zo werken wij:

1 | Plaatsbezoek: onze stukadoor komt bij je langs, bestudeert de te bepleisteren oppervlakte en luistert naar je wensen.

2 | Offerte pleisterwerken: we bezorgen je een transparante offerte op maat van jouw budget.

3 | Bezettingswerken: offerte goedgekeurd? We zorgen voor een vlotte bepleistering met natuurgips.

4 | Schilderwerken (optioneel): als extra service verzorgen we de schilderwerken voor je muren en plafonds.

Maak een afspraak met onze stukadoor