Isolatie Maldegem

Gyprocwerken

Isolatie Maldegem gezocht? Reken op Pladeco!

Energie besparen? Onze tip: laat je woning isoleren! Buitengevelisolatie is de oplossing bij uitstek voor woningen die geen spouwmuur hebben. Pladeco is dé specialist in gevelisolatie met crepi voor nieuwbouwwoningen of renovatiewerken. We zijn actief in de ruime regio rond Moerbeke-Waas en komen met plezier bij je langs voor een gevelinspectie.

Voordelen van isolatie buitenmuren

Naast een flinke energiebesparing, beschermt gevelisolatie je huis beter tegen alle weersomstandigheden. Hierdoor verklein je de kans op vochtproblemen. Verder geniet je met buitenisolatie van een groter wooncomfort, aangezien je geen last meer hebt van koude luchtstromingen en eventuele geluidsoverlast inperkt. Tot slot heb je, in tegenstelling tot binnenisolatie, met gevelisolatie geen ruimteverlies in je woning. Bonus: is je buitenmuurisolatie dikker dan 10 centimeter? Check bij Fluvius of je in aanmerking komt voor een premie.

Contacteer ons voor je isolatie Maldegem

over

pladeco

De oprichter van isolatiebedrijf Pladeco? Dat is Giulio Ippolito! Met meer dan 25 jaar ervaring in isolatie en pleisterwerken, hebben muren en plafonds geen geheimen meer voor hem. Voor alle vragen en opdrachten is Giulio je vast aanspreekpunt.

Schilderwerken

Gevelisolatie en pleisterwerken Maldegem

Je woning isoleren en laten afwerken met gevelbepleistering? Pladeco staat voor je klaar! Voor onze gevelbekledingen werken we met sierpleister, ook wel bekend als crepi. Een crepi gevel biedt extra bescherming tegen vocht en warmteverlies, en is erg budgetvriendelijk. Bovendien is crepi verkrijgbaar in verschillende kleuren en geschikt voor alle woonstijlen. We maken je graag wegwijs in de eindeloze opties voor crepi.

Laat je gevel isoleren en bepleisteren door Pladeco

Isolatie- en gevelwerken Maldegem? Zo werken wij:

1 | Plaatsbezoek: onze isolatiespecialist komt bij je langs, bestudeert je gevel en luistert naar je wensen.

2 | Offerte isolatie (en pleisterwerken): we bezorgen je een transparante offerte op maat van jouw budget.

3 | Isolatiewerken: offerte goedgekeurd? We zorgen voor een uitvoerige gevelisolatie binnen de vooropgestelde timing.

4 | Crepiwerken (optioneel): na het plaatsen van isolatie, doen we een gevelcementering en bepleisteren we je buitenmuur met crepi.

Maak een afspraak met onze gevelspecialist